Saturday, August 6, 2011

Aku dah..korang camne?

Hehe...nak habaq maii...
cuti raya aku dh APPROVE...hehehe
korg camne? dh apply ke blom?
mesti dh apply lama kn...

aku ni susah sket nk apply awal2
bknnye bos nk approve awal2 pn..haha
ari tu pn apply sbb aku kna buat server testing
so kna test skali Leave Processing System
ape lg...trus ckp kt bos aku, "sy test ni trus apply cuti raya la eh..hihi"

raya ni best tau sbb amek cuti 2 ari je...
tp dpt cuti seminggu...
sbb raya kn ari slasa n rabu...rabu tu lak ari merdeka
so cuti tu dh bwk ke ari khamis
kirenye kna amek cuti ari isnin n jumaat je...

ni pn aku berkira2 nk amek cuti sehari lg..
kalo bleh, ari jumaat before raya tu
bleh blk kampung ari tu...
plannye nk blk sabtu...tp sabtu rasanye mesti jem kn
sume pakat blk time tu...
xpela..tgk keadaan n mood bos...hahahha

oh...ari ni dh ari ke-6 kita berpuasa kn
rasa cam kejap lak
xsabar btol tunggu wiken sbb bleh tido lama sket after sahur...haha
ari ni bgn kol 8 lbh..pastu golek2 tertido blk..
pastu terjaga kol 9 lbh

trus mulakan sesi membersih bilik
tuka cadar, vacuum bilik....bersih ape yg ptt
dh setel, bersihkn diri lak...hahaha

ari ni kna berbuka sengsorg sbb pakcik aku pegi berbuka ngan parents in law die
malas plak aku nk ikut...segan lak tu
xpela...ape salahnye berbuka sengsorg pn...sayu pilu jela...ahhahahah
teringin nk buat puding caramel n popia pisang
maybe bleh bereksperimen jap lg...

jom gi jusco...cari bhn2 die...

selamat berpuasa~~

4 Sweets:

mUnie UncLe hUsin said...

tak sabar nak dapat duit raye dari cik wanie..
ngeh2x..

Miss Wanie said...

aik...kenapakah kna bg duit raya kt kamu?hahaha

mUnie UncLe hUsin said...

sebab.. aaaa..
hurm.. sebab...
sebab saya ....
hurm... nak bagi alasan ape ni..
cepat2..
hahahaha..

tak kira.. nak jugak.. nak jugak ( sambil hentak2 kaki) hahahaha~

Miss Wanie said...

hahaha...

no no no (sambil goyang2 jari)