Sunday, January 22, 2012

Matchmaking?

Sapa yg percaya ngan matchmaking?
i believe in matchmaking but dont really believe it will work for me..
sbb dh ada pengalaman..hahaha

tp xsalah utk cuba kn...
mana la tau kot2 serasi plak..
tp aku segan btol kalo di'matchmake' ngan org yg aku knal or knal family die
trus rasa serba xkena

dulu aku xsuka org matchmake ni
kunun nk cari sendiri kn
tp biler dh jumpa yg cari sendiri, haluan plak xsama
byk sgt problemnye even dh bertaun in relationship..so forget it..

semenjak 2 menjak memegang status single nih..
eh..dah lama xpegang status ni
n guess what??
happier than before...hahaha

so bile dh pegang status ni pada usia skrg yg masih muda...haha
aku rasa aku dh open sket
dah siap bagi greenlight to all matchmakers yg xsabar2 nk menjalankn tugas mereka...haha
yess...ramaii ok yg volunteer...
opismate pn turut serta...tp kalo dorg cari, kna cari yg tangga gaji plg tinggi..hahaha

xsalah pn kalo try..
lgpn aku rasa kalo family aku yg carikn, lebih baik kot
sbb dah tentu2 dorg carikn yg terbaik
yg dorg dh tau family background sume
xkn la nk cari yg cincai2 je kn...

skrg ni aku rasa masa aku sgt terhad kalo nk cari sendiri
pagi gi keje, ptg baru blk
wiken lak kdg2 dok umah je
xpn lepak ngan family sendiri or my girlfriends...so biler masa nk bersosial?haha
lainla kalo zaman blaja dulu kn
eh..kna sambung blaja la nmpk gayanye ni...kehkehkeh

pape pn, let's pray for the best..amin :)

6 Sweets:

raihan said...

okla matchmaking.tp kene kawan2 dulu k wani.tp secara peribadi single is happy.serius.tapi kalau da jumpa yg bekenan cpt2 kawen k.

Miss Wanie said...

btol tu..xknla nk trus kawin kn..
tu lagi bahaya..heheh
yup..mmg happy bile single sbb xyah serabut pk psl org lain..hahaha

Farah Syazana said...

woit!

Aku nak sorang please.

Nak kawen!

Miss Wanie said...

Anta resume plsss...
nnt aku pass kn kat matchmakers aku..hahahaha

Nur said...

zaman belajar nih bersosial dgn bdak2 nih je lah..takde ponnn. Muka same je. Lainlah blajar kat msia..sini batch kite and senior je lah...tak berkembang betul

Miss Wanie said...

hahaha..blk cari kt mesia la :P
pape hal, jgn potong queue yer..dop baik..hahaha