Friday, July 15, 2011

Kami memaksa, kau terpaksa

Klaka btol kt opis tadi..
meh aku citer sesatu yer...
kakak kt opis aku ni die ade beli blouse smlm
pastu ckp nk pakai ari ni..

tp pagi td, masa smp opis aku tgk die xpakai pn...
so tnya die...apsal xpakai
die ckp baju tu cutting cam kecik sket..
nmpk perut die buncit

aku n kwn aku lg 2 org trus pandang perut die
aiii....lain mcm je buncit die
sblm ni mmg la buncit sket tp xpelik cam ari ni
so kitorg suspek die pregnant
mati2 die ckp takkkk.....

tghari td, kwn aku yg 2 org tu tlg belikan pregnancy test kit
kitorg sume excited...tu yg semangat gi guardian..hahha
naik opis, tarik die pegi toilet
kebetulan masa on the way ke toilet tu, terserempak ngan manager yg jaga bhgn staff disciplinary...
so kakak tu ckp la ngan manager tu, "tolong la dakwa budak2 ni...dorg paksa aku"
pastu manager tu tnya apsal
kitorg pn ckp la nk suh die buat pregnancy test
tau manager tu ckp ape?
die kata, "haaa...jap lg aku pn join tunggu dpn toilet"...ahahahahha

mmg kitorg paksa kakak tu buat test
siap tunggu dpn toilet
ni la 1st time aku tgk pregnancy test kit tu
biler test, nmpk 2 line tauuuu
waahhh...btol2 pregnant la!!
sume excited...ahahah...tu anak yg ke-5 ok..

sbnrnye akak tu da tau die pregnant
tp die cam xnk btau kitorg lg..sbb still awal kn
tp dh kitorg tgk pelik semacam kebuncitan perut die tuh
xpasal2 kna paksa buat test...hehe

semoga both ibu n baby sihat yer...
congratsss~~~

2 Sweets:

mUnie UncLe hUsin said...

sweetnye korang...
\(^.^)/

Miss Wanie said...

heheh...nk wat camne...sume curious nk tau...