Wednesday, October 14, 2009

Keputusan di tangan anda

Salam sayang kwn2 sume..ecehhh..
tetiba salam sayang..hahah

sblm aku bercerita lebey lanjut, aku musykil jap nih
apsal kipas dlm bilik aku berbunyi nih?
kuat lak tuh..smlm ok jek..huhu
bising la weh..kaco aku nk tdo je nnt..

okeh..berbalik kpd tajuk di atas..
aku ni ngan baik ati nye (pdhal xde idea nk stori mori..haha) nk kasi can kt korg
korg bleh vote nk aku citer pasal ape utk next entry (next entry je tauuu)

listnye adelah seperti berikut:

1) my personal life - all about me..dr kesah family smp la ke kesah2 peribadi tp yg still bleh dikongsi ngan korg..yg very personal xbleh la yer..hrp maklum..hehe
2) my working life - camne keje aku, ape aku wat, environment camne..sume la
3) my social life - hahh..ni da lain mcm je bunyinye..hahah..jgn slh phm yer..maksud aku ngan sapa aku suke lepak, kt mana aku suke pegi time aku free..ape aku buat..
4) my dream n wish - ape yg aku impikan n hrpkn slama nih..impian mana yg aku dpt capai n yg mana just tinggal angan2 jek..huhu..n yg mana yg blom tercapai lagik

dahla tu..malas plak aku nk senaraikn byk2..
so korg vote la yer...
cara nk vote: type VOTE anta ke 019-0000000
ahahah..vote jela kt komen tuh..ape susahnye
ape gune ade tmpt komen, tp korg x menghargainye?

kalo korg rasa2 cam xnk vote, xpe la
xyah aku susah2 merangka karangan..hahaha

ok korg...selamat meng'vote'
gudniteee...papaiiii~~

6 Sweets:

Ahmad said...

salam..
wat smua la mudoh kire..
tapi secara rgks n padat..
x pyh undi2 dh, senang..haha..
buleh tau blake psl tuan rumah..
wlpun knal dr skoloh rndh lg, tp x smstinya knal n tau smua bnda kan..
sekian..

Miss Wanie said...

erkk...byk sgt tu kalo nk citer sume mende..hehe
1 lg, malas nk taip pjg2 sbnrnye..
tu la motip utama suh vote..hahaha

ellielira said...

weh mek, blh x bg aku opinions sket. go to my blog plz.. omt, aku nk tau psal nuffnang..ape tu?

Miss Wanie said...

nuffnang tuh die akn letak iklan kt blog kiter..
then kalo ramai org dok klik kt iklan tu, kiter dpt la duit..
nuffnang tu akan byr kt kiter biler da ckup rm50..

gtula pemahaman aku..hehe
nk tau lebey lanjut, visit la www.nuffnang.com.my

peeja said...

AKU VOTE UTK KESAH;

- RUMET SAYA DI UTP DAHULU..SURE RAMAI NK TAU...haha

Miss Wanie said...

eh..ade ke dlm list aku tuh?
hahha..ala ko ni xbg can lgsg aku nk beramah mesra ngan pembaca2 blog aku nih..hahaha

taun dpn aku wat citer psl rumet tu eh..
eh tp bkn aku penah wat ke sblm ni?
jgn nk interprem lbh2 plak..haha