Monday, February 9, 2009

Berdendamkah aku???

Adekah aku seorg pendendam?
tahler..kdg2 rasa cam x..kdg2 rasa cam yer
yg aku tau, i can forgive but i cannot forget..
biler jd gtu, sometimes aku rasa nk je balas blk ape yg org wat kt aku
biar die rasa ape yg aku rasa..huhuh..jahat ke aku??
tp aku nih ckp je lebey..kdg2 xsmp ati pn nk wat gitu kt org
tu kire pendendam ker?

aku rasa aku nih cam lembut sgt kot..it's so hard for me to say 'NO' sbb aku xnk org len kecik ati ngan aku..
tu yg sng org nk amek kesempatan @ pijak paler aku..huhu
so...adekah aku kna jd garang??
korg tkut ke kalo aku garang?hehe

ohh..ni ade sket fakta tmbahan psl aku..
aku ni sgt ssh nk mrh org..kalo aku mrh pn, aku suke pendam jek
means kalo aku diam tu, maknanye ade la yg xkna..tp ni applicable utk org yg da lama knal aku la..
sbbnye kalo aku br knal org pn, aku diam gak..kang korg igt aku marah plak..hahaha..pdhal aku malu2 kambeng :P

sebut psl marah nih, igt plak aku kt ex-rumetku..
die ajo aku cane nk marah org..ye ye die suh aku marah die..
last2 korg tau ape yg jadi?????
aku plak kna marah ngan die..sbb xreti2 gak nk marah..ahhaha
die mmg garang~~ tp aku ttp sayang die..aaaaaaaaaaaaaaaaa
xpe..aku akan blaja utk jd garang..
biar sume org tkut ngan aku..muahaha..

eh..ko ni pahal?tergelak2 dr td..da xde keje lain ker???!!!

amacam...garang x?tlg la ckp yer..amek ati aku..hahaha

5 Sweets:

peeja said...

aduii..mase aku dok scroll nk bce post ko nih, aku baru nk pk nak bg komen psl yg aku ajar ko cane nak marah..last2 perengan last ko dah siap2 tulis psl aku..huhu

ye, aku knl ko..kalu ko senyap, maknenye ko tgh marah..haha

marah secara terang2 an?
blum pernah dilihat lg selama 4 thn ber rumet..kne gelak ade la..haha

Miss NSA said...

cesss...siyes ke ko xpnh tgk aku mrh secara terang2 an?
waaa...kecik atiii

tp cane aku nk mrh kalo ko asik gelakkn aku? cuba ckp sket...
lenkali bg la sapot utk aku mrh
musti ko tkut nnt..hahaha

peeja said...

haha..x penah aku dgr ade org sapot org lain supaya kne marah..

Farah Syazana said...

hoit syg rumet je ke?osmet n kosmet nih x ke?
Teringat lak korng dua penah gado psl silat tuh..

Tp Wanie ni die ade beberapa perkara yg sensitif..haha

Mse foundation yg aku igt...tiket bas

KO igt x fezza?hahahaa

Miss NSA said...

fezza: ko kna sapot aku sbb ko kn cikgu aku..kalo aku xbjaya, maknanye ko gagal didik aku..hahah

farah: hoiii...xyahla dedahkn rahsia sulit kerajaan..ahahha
aku sensitip manja jer
saja nk kasi korg kecut sket
hahahaha

rumet, kosmet, osmet, svmate..sume aku syg..kehkehkeh